אם אתם מחפשים מתנה מרגשת ומיוחדת לבני משפחה ולחברים וכבר נגמרו לכם הרעיונות, בעזרת כלי הבינה המלאכותית הבא תוכלו ליצור את אחד הדברים הכי מקוריים ואישיים שיש. בכתבה זו נלמד על כלי בשם Kling שאליו ניתן להעלות תמונות סטאטיות, והוא יידע לקחת את האלמנטים שיש בתמונה ולהפוך אותה מסטאטית – לדינאמית, עם תנועה והבעות פנים. כל זה לפי פרומפט שתכתבו ובעלות של כמה שקלים בלבד.
בסרטון הבא נלמד ליצור סרטון שכולל קליפים קצרים שנלקחו מתמונות סרוקות. בסופו של תהליך נלמד איך ניתן להפוך את קובץ הסרטון הדיגיטלי למתנה מוחשית פיזית.
לצפייה בהדרכה המלאה:
ההדרכה כוללת שלושה שלבים:
- הרשמה לקלינג והפיכת תמונה לסרטון
בשלב זה נלמד איך נרשמים לכלי הבינה המלאכותית Kling AI ואיך רוכשים חבילה. ישנה אפשרות להשתמש בכלי בחינם אך הוא מציע מספר מוגבל מאוד של קרדיטים למשתמים חינמיים וזמני המתנה ארוכים במיוחד (לעתים עד 24 שעות) להפיכת תמונה אחת לסרטון. חבילה בתשלום תבטיח לכם קדימות בביצוע – כלומר זמן המתנה קצר יותר, מספר גדול של קרדיטים וגם אפשרות לשמור את הסרטונים ללא הלוגו של קלינג. חבילות בקלינג מתחילות ב-10$ לחודש וניתן לבטל את המנוי בכל עת.
לאחר ההרשמה למערכת, נלמד איך מעלים לכלי תמונה, כותבים פרומפט והופכים אותה לסרטון. הכלי יודע לקחת את האלמנטים והדמויות בתמונה ולהנפיש אותם בלי לשנות את הפנים – דבר שכלים אחרים כן עושים בדרך כלל, וזה היתרון הגדול של קלינג. לאחר שנקבל סרטון, נוכל לשמור אותו במחשב. - חיבור הסרטונים השונים לסרטון אחד ארוך בשילוב מוסיקת רקע
לאחר שלמדנו איך עובדים עם Kling, נלמד על כלי בינה מלאכותית נוסף שיודע ליצור מוסיקה לפי תיאור שניתן לו – Suno. בנוסף, נלמד איך אפשר לחבר את כל הסרטונים והמוסיקה לסרטון אחד ארוך בעזרת קאנבה. בשני הכלים האלו ניתן להסתפק בחבילה חינמית. - הפיכת הקובץ הדיגיטלי של הסרטון למתנה פיסית
אם רוצים לקחת את המתנה צעד נוסף קדימה, את הקובץ הסופי של הסרטון נוכל להטמיע בתוך נגן סרטונים אותו אפשר לרכוש באליאקספרס במחיר של כ-100 שקלים. המוצר נקרא Video Book Card.
לסיכום
כלי הבינה המלאכותית שנכנסו בסערה לחיינו מפתיעים בכל יום מחדש. החל מיצירת תמונות על בסיס פרומפט טקסטואלי, דרך יצירת שירים עם זמר/ת ומנגינה ייחודית, ועד להפיכת אימג’ סטאטי לוידאו זז, כפי שראינו בכתבה זו.
עולם ה-AI לא מפסיק לרגש ובכל פעם שנדמה שהגענו לשיא – מתברר שעוד לא ראינו כלום ושיש עוד כל כך הרבה כלים שכנראה נמצאים היום בפיתוח והולכים להסעיר לנו את המוח בעתיד הקרוב או הרחוק!