בלוהוסט – חוויית שימוש לאחר כמעט שנה

לאחסון של בלוהוסט נרשמתי לאחר ניסיון של הרבה שנים עם חברה אחרת, הוסט-אד – Host-ed, עליה ביססתי את כל האתרים שלי עד אותה תקופה ורציתי לנסות משהו אחר. הרגשתי שהאתרים עובדים לאט מדי ותהיתי אם באחסון אחר אראה שינוי. מלבד האיטיות, הייתי דיי מרוצה מהשרות של הוסט-אד. מדובר בחברה קטנה יחסית ולא מוכרת, עם מחירים זולים מאוד (6$ לחודש בחבילת הביזנס) ועם שרות לקוחות מהיר ואדיב. עם זאת, זו חברת האחסון הראשונה אליה נרשמתי ורציתי לנסות “לשנות אווירה”.

לאחר שעברתי על עשרות חבילות בחברות שונות והשוויתי שרותים ומחירים, הגעתי למסקנה שבלוהוסט הכי מתאימה לי. קרץ לי גם העניין של הפעלה מיידית של האתר, מה שלא היה לי עם הוסט-אד באותה תקופה (היום הם גם מציעים הפעלה מיידית ובדקתי – זה עובד טוב).

נרשמתי לבלוהוסט ובתוך דקות ספורות (8 ליתר דיוק – אפשר לראות את תהליך ההרשמה שלי כאן), היה לי אתר חדש באוויר.

האתר רץ מהר, דבר שלא הכרתי לפני כן, והרגשתי כאילו התקדמתי אלפי שנות אור מבחינת מהירות טעינת האתר. עם הזמן הוספתי לחשבון האחסון בבלוהוסט עוד אתרים, כלומר כ-add-ons. זוהי אפשרות שכמעט כל חברת אחסון נותנת היום כחלק מהחבילה. המשמעות של ADD ON היא שאם רוכשים עוד דומיינים אפשר לבנות אתרים נוספים בחשבון אחסון אחד. כלומר, משלמים פעם אחת על אחסון – ובונים כמה אתרים שרוצים, ללא תוספת תשלום. שמחתי לגלות שגם אחרי הוספת אתרים לחבילה (כל אתר לוקח שטח אחסון משל עצמו), מהירות טעינת האתרים לא נפגעה והם נטענים מהר כמו הראשון.

חבילת האחסון שלי הולכת להיגמר, בקרוב יגיע זמן החידוש והמחיר לא זול – אאלץ להיפרד מכמעט 500 שקלים. יחסית לחברות אחסון אתרים אחרות, המחיר אינו גבוה מהרגיל אך גם לא זול במיוחד. יכולתי להמשיך לבנות אתרים נוספים עם חברת הוסט-אד ולשלם רק 6$ לחודש במקום 10$ בבלוהוסט, אבל המהירות שווה לי את תוספת המחיר.

מבחינת נפילות – לא חוויתי אף נפילה משמעותית. זכורה לי פעם אחת בלבד שהאתרים היו איטיים במיוחד אבל זה היה לכמה שעות בלבד וזה קורה כמעט בכל חברה. מלבד זה לא היו שום נפילות שזכורות לי או בעיות עם טעינת אתרים.

את שרות הלקוחות לא הייתי צריכה, כי לא היו בעיות 🙂 פניתי אליהם פעם אחת בלבד כשרציתי תוספת של פיצ’ר מסויים שלא היה כלול בחבילה שלי. ענו לי מהר בצ’אט והפעילו לי את השרות בעצמם בלי שאצטרך להיכנס לחשבון ולעשות את כל הצעדים.

בשורה התחתונה אני יכולה להגיד בלב שלם שאני מרוצה מאוד מהשרות ומהחווייה שלי עם בלוהוסט עד כה. מקווה שזה ימשיך ככה גם בשנה הבאה.

להרשמה לבלוהוסט – לחצו כאן.

להשוואת מחירים של חברות אחסון – לחצו כאן.

מדריך הרשמה לבלוהוסט והתקנת וורדפרס בפחות מרבע שעה:

 

במדריך הבא נלמד צעד אחר צעד איך מבצעים את כל השלבים הראשוניים והבסיסיים, שאולי נראים מעט טכניים ומרתיעים למי שאינו מבין את המושגים ולא התנסה מעולם בבניית אתרים. אני כאן כדי להראות כמה זה יכול להיות פשוט ומהיר ואיך מגיעים למצב בו יש לך אתר אינטרנט באוויר שבו ניתן להתחיל לכתוב תוכן, לעצב ולפתח אותו.

חוברת זו, שמוצעת להורדה בחינם כקובץ PDF, תתאים לך אם תכננת לבנות אתר או בלוג אבל מצאת את עצמך דוחה את התהליך עוד ועוד כי לא ידעת איך להתחיל את התהליך בצורה נכונה.

הקורס האולטימטיבי למתחילים! בסיום הקורס יהיה לך מספיק ידע כדי להתחיל לעבוד עם הפלטפורמה המופלאה הזאת ולהתקדם לעבר בניית האתר, החנות, דף הנחיתה, הקורס או הבלוג שלך בעצמך.
אה – והקורס הוא חינמי לחלוטין :-)

יש לך את הבסיס והגיע הזמן להתקדם לעבר בניית האתר שלך? באתר הקורסים של מקום ברשת ניתן למצוא מגוון קורסים: קורס מקיף בניית בניית אתר ובלוג בוורדפרס, קורס בניית דף נחיתה, קורס בניית חנות וירטואלית, קורס בניית קורס אונליין, קורס בניית חנות דרופשיפינג ועוד.

יו, הגעת לסוף הכתבה 😯 מה עכשיו?

1. אם אהבת את התוכן, אפשר לשתף עם חברים:

שיתוף בפייסבוק
שיתוף בטוויטר
שיתוף בלינקדאין
שיתוף בווטסאפ

2. אפשר לספר לנו מה חשבת, כדי שנוכל להמשיך להשתפר

כמה כתבה זו עזרה לך?

בחר/י כדי להצביע!

מאחר ואהבת את הכתבה...

נשמח לראותך גם ברשתות החברתיות שלנו!

מצטערים לשמוע שהכתבה לא היתה לך לעזר!

נשמח לשפר אותה!

תרצה/י לשתף אותנו מה אפשר לשפר בכתבה?

דירוג ממוצע לכתבה זו:
0
(0)

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך:

כבר הורדת את

החינמונים שלנו?

צ׳קליסט לשיפור דף נחיתה
20 סעיפים שחייבים לעבור עליהם בבניית דף נחיתה

יש לך דף נחיתה? מתכנן/ת לבנות דף נחיתה? את הצ׳קליסט הזה אסור לך לפספס!

דוגמאות לעסקים אונליין
9 רעיונות לבניית עסק אונליין

הספר האלקטרוני הבא סוקר 9 סוגים של עסקים אינטרנטיים שניתן לפתח ולתפעל מהבית, בתור הכנסה נוספת או בבוא היום גם כהכנסה עיקרית.

איך לבחור חברת אחסון
איך לבחור חברת אחסון בתבונה

טבלת השוואה והסבר מפורט על מרכיבי חבילות אחסון ואיך לבחור את החבילה שהכי מתאימה לנכס הדיגיטלי שברצונך לבנות.

כלים לבוני אתרים
ארגז הכלים

50 מאגרי מידע של כלים, מערכות ואתרים מומלצים לבעלי נכסים דיגיטליים וקישורים להדרכות שפורסמו כאן באתר על חלק מהכלים המומלצים.

סליחה על ההפרעה...

* הקישור נפתח בחלונית חדשה כך שיהיה אפשר להמשיך לקרוא את הכתבה

דילוג לתוכן