איך לכתוב כתבות לבלוג בעזרת כלי בינה מלאכותית

אחד העסקים הפופולריים בתחום ההכנסה אונליין כבר שנים רבות הוא בנייה וניהול של אתרי נישה. אתרי נישה מומלץ לבנות בשפה האנגלית מאחר והתפוצה של דוברי אנגלית בעולם היא גבוהה ביותר – הסטטיסטיקה אומרת שישנם בין חצי מיליארד לכמעט שני מיליארד דוברי אנגלית בעולם. בנוסף, בימינו הרבה יותר פשוט ליצור כתבות באנגלית גם אם לא מדובר בשפת אם שלנו, הודות לכלים שנלמד לעבוד איתם בהדרכה הזו.

הרעיון מאחורי אתר נישה הוא פשוט:

  • מוצאים נישה טובה מבחינת מילות המפתח והתחרותיות (ישנם כלים ייעודיים שעוזרים למצוא ביטויי מפתח, כל הנושא של SEO הוא תחום בפני עצמו)
  • בונים אתר ומתחילים לכתוב בו כתבות על בסיס יומי לפי מילות המפתח העיקריות
  • הכתבות יכולות להיות בסגנון של מענה על שאלות פופולריות בתחום, טיפים, מדריכים, מקרי מבחן וכו׳
  • כדי להרוויח כסף מהאתר ישנם מספר אפשרויות מונטיזציה:
    • הצבת פרסומות של גוגל
    • מכירת אקססוריז (למשל חולצות עם כיתוב או תמונות שקשורות לנישה), כאשר את שלב ההדפסה והשליחה ללקוח ניתן לעשות בעזרת פלטפורמות כמו Printify
    • מכירת קורסים אונליין, הדרכות וסדנאות בנושא של הנישה
    • מציאת תכניות שותפים שמתאימות עבור קהל היעד (לדוגמה – באתר שהנישה שלו היא הכנת קוקטיילים אלכוהולים ביתיים, אפשר לחפש תכניות שותפים שמציעות סדנאות אלכוהול, ובכל פעם שגולש באתר שלכם נרשם לסדנה תקבלו עמלה על ההפנייה שלו).

בסרטון הבא נלמד איך אפשר לנצל את כלי ה-AI המוצעים כיום בשוק לטובת יצירת כתבות בבלוג נישה בצורה מהירה ובסכום זעיר (לעומת שכירת כותב תוכן – מה שהרבה בעלי אתרי נישה עשו בעבר כדי להוריד מהם את מלאכת כתיבת התוכן).

נלמד איך עובדים עם ChatGPT כדי למצוא רעיונות לפוסטים בבלוג, איך מקבלים כתבה מלאה לפרסום בבלוג, ואיך בודקים את טיב הכתבה כך שגוגל יתקשה לזהות אותה ככתבה שנוצרה ע״י בינה מלאכותית, דבר שעשוי לגרום לאתר שלנו לקבל עונש מגוגל ולא להתקדם (או אף לא להופיע בכלל) במנוע החיפוש. את תהליך הבדיקה נעשה בעזרת Originality.ai והאלטרנטיבה החינמית שלו writer.ai שפחות מומלצת לשימוש.

נלמד גם איך לשכתב כתבה שמתקבלת ע״י כלי בינה מלאכותית ע״י Quillbot, איך לוודא שהיא לא מהווה הפרה של זכויות יוצרים (כלומר שהתוכן אינו מופיע כבר באתרים אחרים), ונראה איך אפשר בעזרת Midjourney לקבל גם תמונה לכתבה. בנוסף, נלמד על כלים אלטרנטיביים ל-ChatGTP שמאפשרים ליצור כתבות בבלוג.

לצפייה בהדרכה:

קישורים רלוונטיים שמוזכרים בהדרכה:

הדרכה המלמדת איך אפשר בעזרת כלי בינה מלאכותית למצוא שם, סלוגן ולוגו לאתר:

 

הדרכה מקיפה על כלי הבינה המלאכותית ליצירת גרפיקה מידג׳רני (Midjourney):

במדריך הבא נלמד צעד אחר צעד איך מבצעים את כל השלבים הראשוניים והבסיסיים, שאולי נראים מעט טכניים ומרתיעים למי שאינו מבין את המושגים ולא התנסה מעולם בבניית אתרים. אני כאן כדי להראות כמה זה יכול להיות פשוט ומהיר ואיך מגיעים למצב בו יש לך אתר אינטרנט באוויר שבו ניתן להתחיל לכתוב תוכן, לעצב ולפתח אותו.

חוברת זו, שמוצעת להורדה בחינם כקובץ PDF, תתאים לך אם תכננת לבנות אתר או בלוג אבל מצאת את עצמך דוחה את התהליך עוד ועוד כי לא ידעת איך להתחיל את התהליך בצורה נכונה.

הקורס האולטימטיבי למתחילים! בסיום הקורס יהיה לך מספיק ידע כדי להתחיל לעבוד עם הפלטפורמה המופלאה הזאת ולהתקדם לעבר בניית האתר, החנות, דף הנחיתה, הקורס או הבלוג שלך בעצמך.
אה – והקורס הוא חינמי לחלוטין :-)

יש לך את הבסיס והגיע הזמן להתקדם לעבר בניית האתר שלך? באתר הקורסים של מקום ברשת ניתן למצוא מגוון קורסים: קורס מקיף בניית בניית אתר ובלוג בוורדפרס, קורס בניית דף נחיתה, קורס בניית חנות וירטואלית, קורס בניית קורס אונליין, קורס בניית חנות דרופשיפינג ועוד.

יו, הגעת לסוף הכתבה 😯 מה עכשיו?

1. אם אהבת את התוכן, אפשר לשתף עם חברים:

שיתוף בפייסבוק
שיתוף בטוויטר
שיתוף בלינקדאין
שיתוף בווטסאפ

2. אפשר לספר לנו מה חשבת, כדי שנוכל להמשיך להשתפר

כמה כתבה זו עזרה לך?

בחר/י כדי להצביע!

מאחר ואהבת את הכתבה...

נשמח לראותך גם ברשתות החברתיות שלנו!

מצטערים לשמוע שהכתבה לא היתה לך לעזר!

נשמח לשפר אותה!

תרצה/י לשתף אותנו מה אפשר לשפר בכתבה?

דירוג ממוצע לכתבה זו:
0
(0)

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך:

כבר הורדת את

החינמונים שלנו?

צ׳קליסט לשיפור דף נחיתה
20 סעיפים שחייבים לעבור עליהם בבניית דף נחיתה

יש לך דף נחיתה? מתכנן/ת לבנות דף נחיתה? את הצ׳קליסט הזה אסור לך לפספס!

דוגמאות לעסקים אונליין
9 רעיונות לבניית עסק אונליין

הספר האלקטרוני הבא סוקר 9 סוגים של עסקים אינטרנטיים שניתן לפתח ולתפעל מהבית, בתור הכנסה נוספת או בבוא היום גם כהכנסה עיקרית.

איך לבחור חברת אחסון
איך לבחור חברת אחסון בתבונה

טבלת השוואה והסבר מפורט על מרכיבי חבילות אחסון ואיך לבחור את החבילה שהכי מתאימה לנכס הדיגיטלי שברצונך לבנות.

כלים לבוני אתרים
ארגז הכלים

50 מאגרי מידע של כלים, מערכות ואתרים מומלצים לבעלי נכסים דיגיטליים וקישורים להדרכות שפורסמו כאן באתר על חלק מהכלים המומלצים.

דילוג לתוכן